בכש- תבשיל כבש, עשבים ואורז (6 מנות):
שמן לטיגון.
3 בצלים גדולים קצוצים.
500 גרם צוואר או כתף עגל או כבש, קצוץ גס
100 גרם כבד עוף או כבד בקר חתוכים גס
כפית מלח וכפית פלפל שחור טחון טרי, כפית כוסברה יבשה.
500 גרם אורז עגול
2 צרור כוסברה קצוצה
1 שקית בצל ירוק
אופן ההכנה:
מטגנים בצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים קוביות בשר וכבד ומטגנים היטב, תוך כדי ערבוב.
שוטפים את האורז מספר פעמים, עד שהופך ללבן וללא טיפת עמילן.
מערבבים את כל הירק עם האורז בקערה נפרדת.
לוקחים סיר גדול, עמוק וכבד, רצוי מברזל, מטגנים את בצל עם הבשר, מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה מוסיפים מהקערה את האורז עם הירק והתבלינים.
המנה הירוקה שמתקבלת מלאה נוכחות וניחוחות של כוסברה והטעם שלה הוא טעם גן עדן.