מנטו בין 20-30 יחידות
כיסונים עגולים מאודים, דומים מאוד לדים סאם הסיני.
משמשת בדרך כלל כמנת פתיחה.
נדרש כלי מיוחד עם חומות וחורים בשביל האידוי. (ניתן לרכישה בכל חנות לכלי בית)
את הבצק מכינים כמו במתכון הדושפרה.
מרדדים את הבצק ויוצרים עיגולים בגודל צלוחית (12 ס"מ) מניחים כף מלית גדושה במרכז העיגול ואוספים את הקצוות מסביב.
הכנת המלית: 500 גרם בשר צוואר או בשר כבש, 150-200 גרם שומן כבש.
יש לחתוך את הבשר לקוביות קטנות, להוסיף 5 בצלים חתוכים דק.
לטיבול: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית כמון.
מקפלים את הכיסון בצורת דים סאם.
שמים בכלי אידוי שבתחתיתו מים רותחים ומתחילים במלאכת האידוי.
מאדים כחצי שעה על אש נמוכה וכך יוצא כיסון שקוף וטעים.
אוכל מוכן לשבת
אוכל מוכן לשבת שולחן שישי כשבמרכזו מגש של אושפלאו מלא בחתיכות בשר כבש עסיסיות, סביבו כיסונים חמים שקופים ומעוררי תיאבון,